Terras met schitterend uitzicht

Bij Heere aan de Maas nodigen we je uit om te ontspannen en te genieten op ons prachtige terras, met een adembenemend uitzicht over de majestueuze Maas. Om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal kan genieten, hebben we een paar eenvoudige terrasregels opgesteld:

Reserveringen en terrasplezier:
Als je een tafel wilt reserveren, zullen we altijd een plekje binnen voor je reserveren. Maar als het weer meewerkt en er buiten beschikbare plaatsen zijn, ben je meer dan welkom om te genieten van het buitenleven. Geef bij binnenkomst simpelweg aan dat je een reservering hebt.

Bestellingen via Butlaroo:
Bij Heere aan de Maas maken we het bestellen van drankjes en heerlijke gerechten zo eenvoudig mogelijk. Gebruik hiervoor de Butlaroo-app op je smartphone. Scan de QR-code op je tafel en plaats je bestelling met gemak. Vergeet niet één telefoon per tafel te gebruiken. 

Grote groepen en gastvrijheid:
Als je met een grote groep bent, willen we graag dat je je meldt bij ons vriendelijke personeel. Laat het tafelschuiven aan ons over, zodat we de perfecte plek voor jullie kunnen vinden. Jullie comfort staat bij ons voorop!