Terras

Terras

Ontspannen met uitzicht over de Maas, met een ijscoupe, koffie met een stuk Limburgs gebak, een koud biertje/ wijntje of een a la carte lunch (tot 16 uur)

Terrasregels:

- Mocht u een tafel willen reserveren, dan reserveren wij die altijd binnen voor u. Is er buiten plaats en is dat voor u een geschikte tafel? Dan mag u natuurlijk altijd buiten plaatsnemen. Geef bij binnenkomst even door dat u gereserveerd heeft.

- U bestelt met de Butlaroo-app. Dit houdt in dat alle drankjes en etenswaren besteld worden via uw telefoon door middel van het scannen van een QR code. Gebruik alstublieft 1 telefoon per tafel. https://www.heereaandemaas.nl/butlaroo/

- Bent u met een grote groep? Dan vragen wij u om zich te melden bij de bediening en niet zelf tafels te verschuiven. Dan zoeken wij een fijne plaats voor u. 

Wilt u ook rekening houden met wachtende gasten, bent u voldaan? Dan vragen wij u het tafeltje niet onnodig lang te bezetten. Zo kan iedereen genieten van een lekkere lunch, een heerlijk drankje of een mooi uitzicht.

Wij zijn ontzettend blij dat we u weer mogen ontvangen op ons terras! We heten u dan ook van harte welkom. 

Tot snel bij Heere aan de Maas!