High Tea

High Tea

Een high tea is een populaire middagmaaltijd die oorspronkelijk in Engeland is bedacht. Het is een oud concept en wordt ook wel 'afternoon tea' genoemd. De Nederlandse versie is uitgegroeid tot een culinair uitje met verschillende hartige en zoete hapjes, verse theesoorten en kan ook als vervanging van de lunch dienen. Een high tea is voor bijna elke gelegenheid. Denk aan een verjaardag, familiedag of een gezellig uitje met vriendinnen. Onze high tea's zijn te reserveren vanaf 12.15 uur tot 15.00 uur.

Wij bieden 2 soorten high tea’s aan. Deze kunt u tijdens onze openingsuren reserveren voor ten minste 2 personen. In verband met ons diner tastou dat om 18.00 uur begint, mag de high tea uiterlijk tot 17.00 uur duren. Afhankelijk van welk arrangement u reserveert, kunt u reserveren tot 15.00 uur; dan kunt u het 2-uur-durende arrangement reserveren.  Geen tea liefhebber dan maken we er een high koffie van. ( Incl. koffie, cappuccino en koffie verkeerd)

High Tea ‘ Heere aan de Maas’ (2 uur durend) à €23,50 

  • Onbeperkt thee & water.
  • Hartige hapjes zoals een kopje soep, sandwiches (vlees of vis, laat u verrassen) , mini saucijs, mini quiche.
  • Zoete hapjes zoals een brownie, muffins, petite fours, en bonbons.

High Tea ‘Heere aan de Maas Speciaal’ (2.5 uur durend) à €27,95

  • Onbeperkt thee en water.
  • Ontvangst met glaasje bubbels.
  • Glaasje jus d'orange.
  • Hartige hapjes zoals een kopje soep, sandwiches (vlees of vis, laat u verrassen) , mini saucijs, mini quiche.
  • Zoete hapjes zoals een brownie, muffins, petite fours, en bonbons.

We serveren de high tea in 1 ronde, zo bepaald u zelf de verhouding tussen hartig en zoet.

Wij hebben dagelijks een maximum aantal plaatsen beschikbaar voor de High Tea. Er moet minimaal 2 dagen van te voren gereserveerd worden. Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen. Annuleren kan tot 24 uur voor de gemaakte reservering. Komt u bijvoorbeeld met minder gasten dan waar voor gereserveerd is, dan zijn wij wel genoodzaakt om een deel van de kosten in rekening te brengen.