Terras

Terras

Ontspannen met uitzicht over de Maas op een mooie zomerdag, met een ijscoupe, koffie met een stuk Limburgs gebak, een koud biertje/ wijntje of een a la carte lunch (tot 17 uur)

Huidige terrasregels:
- U mag met 4 personen aan 1 tafel plaatsnemen (uitgezonderd kinderen van hetzelfde huishouden).
- U wordt ontvangen door ons personeel, na het noteren van uw gegevens en een triage gesprek begeleiden wij u naar een tafel.
- U besteld met de butlaroo-app. Dit houdt in dat alle drankjes en etenswaren besteld worden via uw telefoon door middel van het scannen van een QR code. Gebruik alstublieft 1 telefoon per tafel.

Gezien de beperkte plaatsen vragen wij u ook rekening te houden met wachtende gasten, bent u voldaan? Dan vragen wij u het tafeltje niet onnodig lang te bezetten. Zo kan iedereen weer genieten van een lekkere lunch, een heerlijk drankje of een mooi uitzicht.

Wij zijn ontzettend blij dat we u weer mogen ontvangen op ons terras! We heten u dan ook van harte welkom. Wij houden rekening met de corona-maatregelen die gesteld zijn voor de horeca. Op deze manier willen wij u een onbezorgde, gezellige en leuke terrasdag bezorgen!

Tot snel bij Heere aan de Maas!