Afhaal en bezorgservice

Afhaal en bezorgservice

  • Nieuwtjes
  • Reacties uitgeschakeld voor Afhaal en bezorgservice

Door de nieuwe corona maatregelen hebben wij helaas onze deuren weer moeten sluiten. Deze sluiting geld voor minimaal 4 weken.
Wij willen niet stil blijven zitten en hebben de koppen bijeen gestoken en een nieuw concept bedacht zodat jullie als gast, toch nog kunnen genieten van wat wij te bieden hebben. Daarom komen wij met onze nieuwe bezorg/afhaalservice.

'Heere aan Huis' houdt in dat u borrelplanken en/of verrassingsboxen kunt bestellen voor thuis. U kunt dan thuis genieten van onze kleine gerechtjes, vlees- en kaaswaren, diverse soorten brood, onze heerlijke wijnen, bierproeverijen en gin-proeverijen.

Ook hebben wij onze High tea zo aangepast dat u ook deze kunt bestellen en vervolgens thuis van kunt genieten. U besteld dan een compleet 'pakket' met allemaal lekkere hapjes en diverse soorten thee.

De boxen en planken zijn in verschillende maten te bestellen (small-medium-large). Ook zijn de boxen en planken te combineren met elkaar. U kunt bijvoorbeeld een small-verrassingsbox samen met een kleine borrelplank bestellen. Op onze website staat een duidelijke omschrijving per bestelbaar product, wat het inhoudt en wat voor hapjes/gerechtjes erbij zitten. Op die manier hopen wij u te kunnen verrassen en verwennen met onze service. Er zitten koude en warme hapjes bij, dus houdt er wel even rekening mee dat er hapjes opgewarmd moeten worden in de oven. Denk aan ons beroemde geitenkaasenvelopje met katenspek of een garnalenspiesje met piri pirisaus. Deze boxen en borrelplanken zijn dus uit te breiden met onze wijnen, bieren of gin-tonics.

LEVERBAAR VANAF ZATERDAG 17 OKTOBER 2020

Laten we hopen dat we snel weer onze deuren mogen openen voor jullie. We wensen jullie een goede gezondheid! Stay safe.