Routebeschrijving

Routebeschrijving

Heere aan de Maas
Oolderhuuske 3
6041 TR  Roermond
Telefoon: +31 (0)475 32 42 31

Ons restaurant bevindt zich op het park Marina Oolderhhuske, volg de borden Marina Oolderhuske dan komt u bij ons uit. Natuurlijk is het ook mogelijk om via het onderstaande kaartje de navigatie aan te zetten.

Bij aankomst de slagbomen aan de rechterzijde nemen (de slagboom rechtdoor is voor vergunninghouders)
De slagboom kunt u openen door 2 euro in te werpen of contactloos pinnen.
Bij het wegrijden opent de slagboom automatisch.

Bent u mindervalide dan bel ons bij aankomst op het nr. 0475-324231, we openen dan de slagboom voor u zodat u voor deur kunt stoppen waarna u de auto op de parkeerplaats kunt parkeren.

Vanuit Maastricht
De A2 Eindhoven volgen tot Roermond, vervolgens Roermond (centrum) aanhouden. In Roermond borden Eindhoven volgen en direct na de Maasbrug bij het stoplicht rechts afslaan richting Hatenboer / De Weerd. Hierna de bruine bordjes "Resort Marina Oolderhuuske" volgen.

Vanuit Eindhoven
De A2 richting Maastricht volgen en de afslag Kelpen / Oler nemen. Volg de N280 richting Roermond. Nee voor de Maasbrug de afslag Hatenboer / De Weerd. Hierna de bruine bordjes "Resort Marina Oolderhuuske" volgen.

Vanuit Venlo
De A73 richting Roermond. Neem afslag 19 en ga vervolgens rechtsaf richting Eindhoven. Na de Maasbrug bij het stoplicht rechts afslaan richting Hatenboer / De Weerd. Hierna de bruine bordjes "Resort Marina Oolderhuuske" volgen.