Lieve gasten,

Lieve gasten,

  • Nieuwtjes
  • Reacties uitgeschakeld voor Lieve gasten,

Wij hopen dat jullie en jullie naasten en geliefden allemaal nog in goede gezondheid zijn en ook zullen blijven. Ook wij zijn als team allemaal nog steeds in goede gezondheid.

Helaas zijn de maatregelen om de horeca te sluiten verlengd tot en met (tenminste) 28 april. Wij zijn ontzet maar begrijpen deze maatregel natuurlijk. De gezondheid van U als gast en van ons personeel en onszelf staat nu op de eerste plaats !

Bezorging van ons Diner Tastou is voor ons geen optie daar waar het niet onze kracht is om te bezorgen. We willen jullie laten genieten in onze sfeer, met de keuze uit 90 verschillende kleine gerechten( smaken). Een andere optie,a la carte of burgers past niet in de beleving en verwachting die u als gast bij ons heeft en doen we daarom dan ook niet. We zijn hier wel mee bezig geweest maar voelt niet goed. Er zijn gelukkig veel restaurants, die hun gerechten volgens hun beleving en kwaliteit wel bij u thuis kunnen presenteren. We wensen deze bedrijven ook zoveel als kan een super omzet toe. Laat de horeca en de detailhandel niet zitten....
We hopen dat jullie ons standpunt hier in begrijpen.

Hopelijk kunnen en mogen we u weer in goede gezondheid van dienst zijn over een aantal weken.
We missen jullie en zullen er dan weer met liefde en veel plezier alles aandoen om jullie weer te laten genieten van alles wat we te bieden hebben.

Houdt de regels in acht en hou vol.......
Tot snel en blijf gezond!!!!!!!!!!

Team Heere aan de Maas