Lekker voor thuis...

Lekker voor thuis...

'Heere aan Huis' houdt in dat u borrelplanken, verrassingsboxen en of onze a la carte gerechten kunt afhalen of laten bezorgen voor thuis. U kunt dan thuis genieten van onze kleine gerechtjes, vlees- en kaaswaren, diverse soorten brood, onze heerlijke wijnen, bierproeverijen en gin-proeverijen.

De boxen en planken zijn in verschillende maten te bestellen (small 2 personen - medium 3 tot 4 personen - large 5 tot 6 personen). Ook zijn de boxen en planken te combineren met elkaar. U kunt bijvoorbeeld een small-verrassing box samen met een kleine borrelplank bestellen. Op onze website staat een duidelijke omschrijving per bestelbaar product, wat het inhoudt en wat voor hapjes/gerechtjes erbij zitten. Op die manier hopen wij u te kunnen verrassen en verwennen met onze service. Er zitten koude en warme hapjes bij, dus houdt er wel even rekening mee dat er hapjes opgewarmd moeten worden in de oven. Denk aan ons beroemde geitenkaasenvelopje met katenspek of een garnalenspiesje met piri- pirisaus. Naast de Boxen en planken hebben we ook voor u verschillende a la carte gerechten bereidt. Deze gerechten kunt u thuis gemakkelijk in de oven of Bain-marie verwarmen. Natuurlijk krijgt u van ons de bereidingswijze mee.

Deze boxen, borrelplanken en de a al carte gerechten zijn uit te breiden met onze wijnen, bieren of gin-tonics.

Wilt u ons assortiment bekijken, klik dan op "bestellen" rechts onder.

Een bestelling wordt pas doorgevoerd als u op check out drukt en al u gegevens invult. Dus u kunt gerust verschillende items toevoegen aan uw winkelwagen om te proberen.

Bestellingen kunnen op donderdag tot en met zondag tussen 16:00 en 19:00 worden afgehaald of worden bezorgd. Bestellingen voor 13:00 kunnen op de zelfde dag nog worden bezorgd of worden afgehaald.

Is ophalen voor u geen optie. Wellicht valt u binnen ons bezorggebied en kunnen we al het lekkers dat u wilt bestellen gewoon bezorgen.