Bestellen met uw telefoon.

Bestellen met uw telefoon.

‘Wist u dat u heel gemakkelijk met uw eigen telefoon gaat bestellen? Scan de QRcode met de camera van uw telefoon of ga naar www.butlaroo.app, u wordt meteen doorgelinkt naar de menukaart om uw eigen drankje, gerecht, ijsje of borrelhapje te bestellen. Vanaf 17.30 uur komen de gerechtjes van het diner tastou online. Een fijne, makkelijke manier die toch u een gastvrije gevoel blijft geven. Bestel in uw eigen tempo de smaken die wilt.

Dus reserveer en probeer! Na dat u al het lekkers van onze kaart heeft bestelt worden deze meteen klaargemaakt en gebracht door onze medewerkers. Makkelijker kunnen we het niet maken bij Heere aan de Maas!🍧🍻🍹🥙’

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn dan kunt u deze stellen bij één van onze medewerkers. Via de beginpagina die na het scannen zichtbaar is vraagt u bediening aan tafel. We staan dan zo bij u aan tafel om uw vraag te beantwoorden. Heerlijk..... geen tennisarm meer zwaaien of onrustig worden om dat de bediening te druk is en u daarom te laat in de gaten heeft.